13
Domaći fudbal

POTPUNI HIT: Japanac obukao dres Zvezde, otpevao poznatu pesmu Delija, pa isprozivao Grobare! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.16 u 17:26

Ovaj urnebesni video će vas sigurno nasmejati, a navijačima Zvezde će sigurno zagrejati srca.

Dragan Stojković Piksi je velika ikona i gotovo Bog u Japanu. Otuda ne treba da čudi što je ovaj Japanac zavoleo Crvenu zvezdu, ali je svakako interesantno kako je i pored ne znanja srpskog jezika naučio dve pesme Delija, jedne od omiljenih.

‘VOLITE HULIGANE, A GOLU ŽENU NE’: Starleta ispunila obećanje i došla potpuno GOLA na Banjicu! (VIDEO)

Naime, on je na jednom svom nastupu obukao dres i stavio kačket Crvene zvezde, a onda u rok fazonu zapevao pesmu ‘Nek se vrate dani’ koju navijači crveno-belih neretko pevaju kako na fudbalskim, tako i na košarkaškim utakmicama.

(Izvor: youtube / 石坂和教)

Nije ovaj vrlo simpatični Japanac zaboravio ni da ‘pecne’ ‘večitog’ rivala, Partizan, pesmom koju Delije takođe često pevaju i koju jako dobro znaju. Ali u nešto drugačijem ritmu.

U svakom slučaju, vrlo zanimljiva izvedba ovog momka i zaljubljenika u crveno-bele boje.

(Izvor: youtube / 石坂和教)

0
0

13 Komentara

  1. Ganci drzite glave u kontejnerima, zaslugom vaseg idola i ex. eksploatatora pixija, prosite, a ovamo se kur..cite, lajete i drugom glasove donositeeee..av, av, av… .!. XXAAXXAA .!.
    ……………………………………………………………………………………………………………… …

    0
    0
    Odgovori
  2. Ganci drzite glave u kontejnerima, zaslugom vaseg idola i ex. eksploatatora pixija, prosite, a ovamo se kur..cite, lajete i drugom glasove donositeeee..av, av, av… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Zasto ste vi purgeri iz Zagreba u suzama?Tamo ste formirani,tamo vam je i mesto a nema potrebe da prolivate suze zato sto je Zvezda poznata u citavom svetu,dok za vas ogroman broj ljudi nije ni cuo.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter