4
Košarka

BOMBA KOJA NIJE ODJEKNULA: Zvezda poslala ponudu za američkog pleja, ali… (FOTO)

Objavljeno: 25.10.16 u 18:15

Čekali su se stranci u Zvezdi, juče je stigao Nejt Volters, a evo zašto nije došao igrač koji je bio planiran pre njega.

Crvena zvezda je, kao i svakog leta, krenula u potragu za strancima na poziciji, pre svega, broj ‘jedan’. Još u julu, kada nije bilo poznato hoće li Stefan Jović ostati u klubu, na mestu pleja bio je planiran Kvin Kuk.

STIGAO VOLTERS: Iznenadiće vas ko mu je preporučio Zvezdu!

Međutim, američki plej nije stigao na Mali Kalemegdan, a danas je poznati košarkaški novinar Dejvid Pik oglasio na svom Tviter profilu i obrazložio zbog čega.

Kvin Kuk je odbio ponudu od 300.000 dolara od evroligaškog tima Crvene zvezde. Želeo je je duplo od te ponude – napisao je Pik.

U svakom slučaju, u Crvenu zvezdu je stigao Nejt Volters koji će biti nova uzdanica navijača. Sigurno je da neće debitovati sutra protiv Barselone.

0
0

4 Komentara

  1. KK „Potencijalno pojacanje“ tj. bomba, ali islamske drz. internacionalci u stubu srama.. .!. XXAAXXAA .!. Isis brigada fmpcz !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kako si ti prolupao, jadnice… Vise ne znas gde „gonjas“ od muke…Silovala te Zvezda, kako u fudbalu, tako i u basketu…Obzirom da imas 12 godina, predstoji ti jos mnogo godina nesrecnog detinjstva, ali ces ti nas lepo da uveseljavas svojim glupostima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter