1
Evropske lige

ŽESTOK OKRŠAJ ZVEZDAŠA I PARTIZANOVCA: Ko je u pravu? (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.16 u 23:12

Olimpijakos Luke Milivojevića i PAOK koji sa klupe predvodi Vladimir Ivić, odigrali su meč šestog kola šampionata Grčke. Olimpijakos je odneo pobedu golom Milivojevića u 97. minutu, a oba aktera ovog meča su imala šta da kažu.

Prvo se za „Novosti“ oglasio Vladimir Ivić, koji smatra da je Milivojević trebalo da bude isključen pred kraj prvog poluvremena:

– Luka Milivojević je golom u poslednjem minutu odlučio pobednika, a pred kraj poluvremena je napravio start za crveni karton, jer je s leđa grubo faulirao našeg igrača. Dobio je „samo“ žuti, ostao na terenu i doneo pobedu svom timu, rekao je Ivić, koji je potom dodao da je Olimpijakos ipak zasluženo slavio jer PAOK nije iskoristio svoje prilike.

Sa druge strane, Milivojević nije ostao dužan:

– Videli smo se i pozdravili pre meča. Drago mi je što jedan srpski stručnjak sa uspehom vodi ekipu kao što je PAOK, i želim mu sve najbolje. Ipak, ne služi mu na čast to što je dva puta povlačio ekipu. Vidim da je posle utakmice za jedan moj start rekao da je bio za čist crveni karton. Moje mišljenje je isto kao i sudijino, da tu nije bilo materijala da se dobije više od žutog, rekao je Milivojević.

Start srpskog fudbalera možete videti na 1:55:

(Youtube/Γιωργος Κ)

Da li je Milivojević zaslužio crveni karton?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

1 Komentara

  1. Kad se uspori i detaljno pogleda, izgleda da ga nije ni tak’o a ovaj je već pao ko pokošen. Ne samo što nije za crveni, već je za žuti protivničkom igraču zbog simulacije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter