4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK. Crvena zvezda

UPOZNAJTE POJAČANJE CRVENE ZVEZDE: Sporiji izbačaj niste videli, ali ni precizniji šut (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.16 u 11:50

Crvena zvezda je dovela novo pojačanje za Evroligu i ABA ligu, reč je o plejmejkeru Nejtu Voltersu, momku sa solidnom karijerom u NBA ligi.

Amerikanca krase brzina i skok šut. Ali, tu ima nešto što do sada sigurno niste videli. Ako malo pogledate videćete koliko je izbačaj Nejta Voltersa spor. Ipak, šut je sjajan, a Dejan Radonjić će dobiti ono što mu možda i najviše treba kada je reč o bekovskoj liniji, dobar šuter za tri poena. Upoznajte Nejta Voltersa.

(Izvor: YouTube/HB BROS)

0
0

4 Komentara

  1. Pre nego sto napisete nesto treba proveriti ,decko kroz karijeru ima 26% sut za tri poena …… najqca mu je odlika ulaz,odbrana uzasna….

    0
    0
    Odgovori
    • Hvala stručnjače što si nam otvorio oči.Radonja bira igrača 3 meseca i mnoge nije hteo da uzme upravo zbog loše odbrane jer mu je taj segment prioritet prilikom izbora igrača.Ispade,po tebi,da je izabrao nekog,koga nije hteo.Uostalom,videćemo već za par dana,nedelja,meseci…trebaće čoveku i vremena za adaptaciju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter