2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

RADOMIR ANTIĆ: Bore se za fotelje, a ni WC ne znaju da poprave!

Objavljeno: 24.10.16 u 09:51

Iskusni srpski fudbalski stručnjak Radomir Antić ogorčen je dešavanjima u Partizanu i do sada neviđenoj borbi za vlast dve struje.

Partizan bi danas trebalo da i zvanično dobije novog predsednika. To će najverovatnije biti dosadašnji predsednik SD Partizan Milorad Vučelić. Proslavljenom srpskom treneru Radomiru Antiću se borba za vlast u Partizanu nimalo ne sviđa, to jest kako kaže svi se bore za fotelju, a kada u nju sednu ništa ne rade.

– Bio sam nedavno na stadionu Partizana kad je bila humanitarna utakmica i moram da kažem da su svlačionice i WC isti onakvi kao kada sam ja bio igrač, a prošlo je 40 godina. Sve su to neke stvari koje pokazuju da se u Partizanu vodi samo borba za fotelje, a da je klub u drugom planu. Ne znam zaista šta da kažem, nemam objašnjenje, a ni dovoljno informacija da bih dao detaljniji komentar – istakao je Radomir Antić za Informer.

ODABRALI SVOJU STRANU: Oglasili se Grobari sa Kosmeta i poslali jasnu poruku!

Nekadašnji selektor Srbije se osvrnuo i na Partizan kada je reč o terenu, kako kaže ni tu situacija neće biti bolja dok se dvorište ne počisti.

– Prekjuče sam gledao utakmicu Partizan – Radnički Niš i naravno da ću uvek da gledam klub koji mi je u srcu. Već godinama se ništa ne menja. Partizan sada nije na nivou na kom bi trebalo da bude. Uvek sam se vodio onom idejom da prvo treba počistiti ispred svoje kuće. A to nije radio niko ko je bio u klubu u prethodne dve-tri decenije. S druge strane, uvek sam optimista da može da bude bolje – zaključio je Antić.

0
0

2 Komentara

  1. Gospodine Anticu?
    Sve ovo sto kazete je lepo ali ne zaboravite da se nezna ko ce vise da ukrade i zato se sada bore. za fotelje .Ja za te Vulicevice ili kako se zovu nikada nisam cuo a kamo da su oni Partizanovci.Ovo ce sve trajati sve dok navijaci ne pokrenu odlazak ove kriminalne grupe.Gos.Anticu zasto se vi ne kanditujete da budete predsednik i da se sve to smiri jednom.Vi ste legenda Partizana i treba da ucestvujete u ovo sve.Znam da vi nebi dosli u Srbiji ali ako se tice Partizana treba da se pomogne da se vrati na pravi put koji je bio.
    Hvala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter