1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NIKOLIĆ: Egoizam igrača nas koštao bodova, sa Žarkovom da se vratimo na pobednički kolosek (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.16 u 14:58

Fudbaleri Partizana u utorak na Banjici igraju meč Kupa Srbije sa Žarkovom. Iako se radi o trećeligašu, trener Partizana, Marko Nikolić, poziva na opreznost.

Veoma važna utakmica, posle izgubljena dva boda u meču sa Radničkim. Taj meč je ozbiljna opomena za nas pred duel u Kupu, gde želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Malo smo iz fokusa izgubili timsku igru, pa se dogodilo da nas je egoizam pojedinih igrača, koji su hteli da iskoče iznad ostalih, koštao ispuštenih bodova. Kada se tako igra, promašuju se izgledne prilike, a primaju se čudni golovi. U Kupu nema popravnog i zato je ova utakmica veoma bitna. Mi jesmo favoriti, ali oni imaju tim sastavljen od mladih igrača želnih dokazivanja, i nekoliko starijih koji znaju da igraju fudbal, rekao je trener Partizana.

OD LEPIH DO RUŽNIH SCENA: Grobari su sinoć odlai počast pravim malim herojima, a onda je usledila… (FOTO)

Za tu priliku je odštampano 1500 ulaznica, od čega je već prodato 500 navijačima Partizana, koji će biti smešteni u kavezu na gornjem delu zapadne tribine.

Za ostale posetioce, blagajne će biti otvorene na dan meča od 10:30h na stadionu Rada, a cene ulaznica su:

– 300 dinara, zapad gornji deo

– 500 dinara, zapad donji deo.

(Izvor:youtube/DanasConferences)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter