7
Domaći fudbal

ODLAZAK IZ HUMSKE: Žarko Zečević rekao ‘Zbogom’!

Objavljeno: 24.10.16 u 18:42

Dugogodišnji funkcioner i jedan od ljudi najzaslužnijih za uspehe Partizana krajem 20. i početkom 21. veka, Žarko Zečević, definitivno neće više imati nikakvu funkciju u klubu iz Humske.

Zečević je, naime, novinarima rekao da više neće imati bilo kakvu funckiju u klubu, nakon ove (uspešno) održane Skupštine:

– Ovom Skupštinom, moja misija u Partizanu definitivno je završena, nije ostavio dilemu.

Zečević je više od dve decenije obavljao ulogu generalnog sekretara Partizana, koju je napustio 2007.

KRIZA JE GOTOVA: Milorad Vučelić je novi predsednik Partizana

Sa lica mesta: Stefan Smuđa

 

0
0

7 Komentara

    • Kolko si ti glup,kao i svi ostali koji potenciraju to prividjanje.Kancelar vam puni kase i u fudbalu i u kosarci a vi ga prozivate i vredjate.Zasluzujete da vas ugasi kad ste toliko nezahvalni.

      0
      0
      Odgovori
      • Bezobrazniji komentar nisam procitao odavno. Kao da je neko u ovoj zemlji glup, pa da ne zna kome stvarno taj kancelar puni kasu. Vi imate bankomat u Nemanjinoj, a onda blejite po komentarima kao da je neko malouman.

        0
        0
        Odgovori
        • Samom pojavom u klubu kad je formirao upravu u fk c.zvezda,kancelar je javno definisao kome pomaže I čiji je navijač,tako da dečko ne glumi naivčinu I ne prebacuj te price za koga radi bankomat.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter