3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Zbog ličnih interesa Partizan ste doveli u šizofreno stanje!

Objavljeno: 24.10.16 u 13:02

Fudbalski klub Partizan pokušaće danas iz trećeg pokušaja da dobije novo rukovodstvo, a na dan izbora oglasio se najtrofejniji trener u isotirji Košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević.

On je istakao da u klubu vlada šizofreno stanje, a da su za to krivi oni koji se bore za vlast, mediji i pojedini navijači koji gledaju svoj interes.

– Žao mi je zb0g svega što se dešava u Partizanu. Niko ne kontaktira sa mnom, ali čini mi se da je stanje šizofreno. Stvarno mi nije normalno da su lični interes stavljeni ispred interesa kluba. Žao mi je što je među Prtizanovcima došlo do takvih podela – rekao je Vujošević i nastavio:

RADOMIR ANTIĆ: Bore se za fotelje, a ni WC ne znaju da poprave!

– U to su umešani i mediji i navijači, a sve zarad ličnih interesa, želim Partizanu sve najbolje, i da napokon krenu da vode računa o klubu, a ne o sebi. Ovo što se sada dešava nije dobro i nadam se da će interese Partizana staviti u prvi plan – zaključio je Duško Vujošević u razgovoru za Kurir.

0
0

3 Komentara

  1. Ti im kaži! Voleo si partizai i jsd do poslednjeg dinara,dok si javno prozívao igrače mačvana i ostale kako su časovi ljubavi. Što ti nisi oprostio? E moj ljubitelju džipova i umetnina sam sebi se usereš u usta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter