6
Domaći fudbal

ČUDAN POČETAK MANDATA: Vučelić odgovornost za majice prebacio na Božinova i igrače

Objavljeno: 24.10.16 u 19:06

Tek što je izabran, predsednik FK Partizan napravio je veliki gaf.

Nakon što je skupština na kojoj je i zvanično postao prvi čovek FK Partizan završena, Milorad Vučelić je stao pred novinare, sa željom da odgovori na pitanja, kada je usledio rafal novinara jedne od beogradskih redakcija.

Prvo je usledilo pitanje o izjavi Valerija Božinova za Informer u kojoj je rekao da su igrači sami odlučili, u dogovoru sa navijačima, da izađu na teren u majicama sa likom ubijenog Aleksandra Stankovića, ko upravlja klubom, uprava ili fudbaleri ili navijači, na šta je novi prvi čovek Partizana rekao da klubom upravlja – uprava.

Potom je, upitan šta se desilo za zahtevom koji uprava kluba nije dostavila Superligi, Vučelić svu odgovornost prebacio na igrače:

– Očigledno igrači nisu poslali zahtev.

KRIZA JE GOTOVA: Milorad Vučelić je novi predsednik Partizana

O čitulji za Stankovića, Vučelić je takođe imao zanimljiv komentar:

– On je bio navijač Partizana, to je bila spontana reakcija.

Ipak, najčudniji deo jeste onaj gde je prokomentarisao svoje saopštenje u kom je poprilično javno osudio aktere napada na Miloša Vazuru, čiji je Stanković bio jedan od učesnika:

– Nismo ga mi osudili, to su uradili nadležni organi, rekao je Vučelić, koji je potom pobegao od novinara.

ODLAZAK IZ HUMSKE: Žarko Zečević rekao ‘Zbogom’!

0
0

6 Komentara

  1. Stara je to škola crvenih sa dedinja i dorćola.

    „Only jews and pussies“

    Smejali se Totenhemu a ne znaju grobari ko su osnivači i mentori.

    Božinov odradio svoje

    Umro je Partizan

    Cigani, hrvati i turci dočekali

    0
    0
    Odgovori
  2. Tek cemo se sada nagledati i naslusati svega, ovo je samo pocetak. Do sada su tajno unistavali klub, sada vise nema razloga da se kriju. Za mesec dana ce na stadion dolaziti verovatno onih deset huligana sto napadaju ljude na tribinama, ali kada ne budu imali koga vise da napadaju, preci ce na ovu gospodu. Puci ce tikva kad tad, jer olos mora da ima nekog neprijatelja.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je Vucelicu uspeh sto ce stadion biti jos prazniji,sto je jako tesko izvodljivo,a evo on ce i to uspeti,neka slavi!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter