3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDI OSTALA ‘RUPA’ NA KLUPI: ‘Modri’ ubedili Božovića, promena i u napadu (SASTAVI)

Objavljeno: 22.10.16 u 14:29

Nesvakidašnje, Crvena zvezda će na ovom meču imati prazninu na klupi za rezervne igrače.

Zanimljivo, Crvena zvezda će danas od 15 časova na gradskom stadionu u Subotici imati petoricu igrača na klupi, uz rezervnog golmana, što će reći da će jedno mesto ostati upražnjeno ovog puta.

Na terenu je bilo nekoliko promena, umesto najavljenog izostanka Kange igraće Babunski, dok će na štopersko mesto da se vrati Rendulić.

ŠTA SAD KAŽETE? Evo kako izgleda teren u Subotici pred gostovanje Zvezde (FOTO)

U napadu ponovo nema Vijeire koji će ostati na klupi, dok je njegovo mesto najisturenijeg špica zauzeo Sikimić.

Sa druge strane, Spartak u najjačem sastavu napada Zvezdu, sa Milićem, Torbicom, Ivanovićem i bivšim napadačem Zvezde Ognjenom Mudrinskim.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spartak – Crvena zvezda 15h
Superliga, 13. kolo

Sudija: Bojan Nikolić;
pomoćnici: Nemanja Petrović i Vladimir Jovanović.

Spartak: Mirković, Bašanović, Kovačević, Farkaš, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Ivanović, Torbica, MIlić, Mudrinski.

Crvena zvezda: Manoklović, Petković, Luković, Rendulić, Anđelković, Babunski, Le Talek, Ruiz, Plavšić, Poletanović, Sikimić.

[/stextbox]

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Ajde sada,neka kupi prnje ova neznalica Božović i sa sobom neka povede pola tima.Čime su to zaslužili mesto u timu Ruiz,Sikimić,Petković,Anđelković,Luković,Le Talek,kad imamo boljih igrača od njih.Njima neka se pridruže i Fibel,Mouče,Kanga,Cvetković,mogao bi i Hugo,pošto nije produžio ugovor a nema potrebe da ga razigravamo za drugog.Imamo odlične mlade igrače,koji ne mogu ni na klupi da se nađu,zbog ovih neznalica i nazovi trenera,koji ih štiti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostala rupa na klupi ali ima i dosta rupa u timu koji je na terenu.Najveća rupa,posle prvog poluvremena je,po običaju Ruiz.Da li je sada,konačno jasno,onim koji tvrde da je dobar igrač,koliko taj dečko nema pojma sa fudbalom.Samo onaj ko se ne razume u fudbal,može tvrditi nešto pozitivno o njemu.Ljudi,iz aviona se vidi koliko je slab igrač.Mouče pruža slabe partije,loše se uklopio ali se za njega vidi da ima fudbal u malom prstu i da je dobar igrač ali Ruiz je obično drvo.Najuriti ih odmah obadvojicu u zimskom prelaznom roku,kao i Fibela pa i Kangu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koji je on moron,umesto da stavi na klupu nekog sa manjom minutažom ili klinca iz omladinaca,on se pravi pametan.Iz ove današnje ekipe,na proleće imaju mesta u timu samo Plavšić,Poletanović i Babunski,eventualno golman Manojlović,ostali nemaju kvalitet za Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter