3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUKOB NA KRAJU MEČA: Fudbaleri Spartaka napali Vijeiru! (FOTO)

Objavljeno: 22.10.16 u 17:11

Današnja utakmica između Spartak Ždrepčeve krvi mogao je da ode na obe strane, na kraju je završen remijem 1:1 uz puno borbe, dinamike, ali i nervoze.

Crvena zvezda je remizirala protiv Spartaka, iako je vodila, ali je isto tako mogla i da bude poražena na današnjem meču u Subotici.

Domaći su igrali dosta otvoreno tokom većeg dela meča, sve do samog finiša, kada su svim silama branili svoj gol i loptu izbijali daleko u polje dok sudija nije odsvirao kraj.

SLS: Nesvakidašnji meč u Subotici i kiks Zvezde za nadu Partizana (VIDEO)

Nije Zvezdi pomogla ni opsada gola, ni šest minuta nadoknade, pa ni ulazak Huga Vijeire u igru u drugom poluvremenu. Portugalac nije uspeo da zatrese mrežu, sve dok arbitar nije odsvirao kraj meča.

Tada je iz besa šutnuo loptu i od stative napucao golmana domaćih, posle čega se lopta odbila u mrežu, ali je to izazvalo reakciju Subotičana.

Naime, veliki broj igrača u plavim dresovima skočio je na Vijeiru, dok mu je u zaštitu skočio Ristić, pa se posle nekoliko ružnih reči i gurkanja, srećom sve završilo.

14797391_10211030449141808_1064871187_n.png

0
0

3 Komentara

  1. Ma daj sta preuvelicavate bio na stadionu gledao utakmicu , posle zvizduka sudije Hugov udarac i lopta ulazi u gol. Poceo je da se raspravlja sa sudijom i tu su prisli igraci spartaka nista spektakularno kakav napad

    0
    0
    Odgovori
  2. Nhima se racuna go i posle sudiskog zvizduks. Moze Zvezdan da placa novinare da hvale Petkovica al on je najgori desni bek u ligi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter