5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA SAD KAŽETE? Evo kako izgleda teren u Subotici pred gostovanje Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 22.10.16 u 13:56

Na gradskom stadionu u Subotici se od 15 časova igra meč 13. kola Superlige Srbije između Spartak Ždrepčeve krvi i Crvene zvezde.

Ljubitelji fudbala u Srbiji navikli su na probleme sa infrastrukturom i lošim terenima, a to je poslednjih godina posebno bilo izraženo u Subotici.

Spartak često ima problema sa raskvašenim i blatnjavim terenom, a svi se dobro sećaju situacije od pred dve godine kada je na gradskom stadionu ‘golubovima’ gostovao Partizan.

foto:fkpartizan.rs
foto:fkpartizan.rs

Međutim, pred današnje gostovanje Crvene zvezde teren je u znatno drugačijem stanju. FK Spartak Ždrepčeva krv se na svom Tviter profilu pohvalio izuzetno dobrim terenom, što nam najavljuje dobru fudbalsku predstavu.

– Posle nekoliko kišnih dana, konačno lepo vreme. Tri sada pre početka utakmice Spartak-Crvena zvezda sunčan dan u Subotici – napisano je na zvaničnom Tviter profilu ‘golubova’.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter