4
Domaći fudbal

SLS: Nesvakidašnji meč u Subotici i kiks Zvezde za nadu Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.16 u 16:51

Crvena zvezda je napravila kiks u Subotici i ‘samo’ je remizirala sa Spartak Ždrepčevom krvi rezultatom 1:1 (0:1).

Utakmica u Subotici bila je neuobičajena zbog dva gola, ali oba posle autogolova, po jedan na svakoj strani. Videli smo lep fudbal, ali bez pobednika u meču u kom je Zvezda napadala, ali i ostala bez dva boda.

Crvena zvezda je imala nekoliko prilika preko Babunskog i Poletanovića, ali nisu uspevali da postignu gol sve dok to umesto njih nije učinio štoper domaćih Radovanović u 37. minutu.

(Izvor: youtube / Moja SporTV)

Poklekla je tada odbrana ‘golubova’ i činilo se da će to prelomiti meč, ali se Subotičani nisu predavali. Naprotiv, pokazali su zube u nastavku i to im se itekako vratilo.

U 64. minutu je izveden korner sa leve strane, Ćalasan je došao do lopte na drugoj stativi, vratio je pred gol, a tamo ju je u sopstvenu mrežu zakucao Marko Petković za 1:1.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Do kraja meča videli pravu opsadu gola Spartaka, dok su domaći samo ispucavali loptu što dalje od gola. Utakmica je bila nadoknađena čak šest minuta, pokušao je čak i Luković iz slobodnog udarca, ali nismo videli nijedan pogodak.

Zvezda je ostala bez dva boda, koja bi maksimalno mogao da iskoristio Partizan večeras od 19 časova u meču protiv niškog Radničkog.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spartak – Crvena zvezda 1:1 (0:1)
(Petković 64ag – Radovanović 37ag)

Stadion: Gradski u Subotici
Sudija: Bojan Nikolić.

Spartak: Mirković – Stojković, Ćalasan, Radovanović, Bašanović – Radovanović, Torbica – Milić, Kovačević, Ivanović – Mudrinski.

Crvena zvezda: Manojlović – Petković, Rendulić, Luković, Anđelković – Poletanović, Le Talek, Babunski, Ruiz, Plavšić, Sikimić.

[/stextbox]

 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

4 Komentara

  1. Ma namesteno!? Kako pustise ovi iz Spartaka i sklanjali se celu utakmicu.E grobari kako laprdate kao neke babe plotare.Trla baba lan da joj prodje dan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja bre nada?
    Partizan ce sam da vas izreseta-ta-tataaaaa!
    Titula je nassa,ipak, hvala golupcici Za par kola smo na celu kolone i onda se vezite tigrovi! Polecemo na turbo pogon!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ahahahahha ala ga zatuko svaka mu cast, a vucko je produzio 6+ min. ali neuspesno to je lepa situacija za Partizan i Vojvodinu, kada bolje razmislim ni sila poput Vucka ne moze da pobedi bas uvek… Svaka cast Spartak Subotica.. Aa sada ajmooooo Partizann gaziii…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter