1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON PODELE BODOVA: Nikolić preuzeo odgovornost, Rastavac srećan zbog pogleda na tabelu

Objavljeno: 22.10.16 u 21:50

Partizan i Radnički iz Niša odigrali su 1:1 u meču 13. kola Superlige Srbije, a na konferenciji za medije trener Radničkog Milan Rastavac bio je očekivano zadovoljan, dok je Marko Nikolić istakao da trener ima odgovornost za tim.

Milan Rastavac, trener Radničkog, rekao je na početku da nije bilo lako

– Zadovoljni smo zbog boda, Partizan je imao sedam uzastopnih pobeda i nije lako doći do pobede protiv njega.

Potom se osvrnuo na izgled ekipe na terenu:

– Slika je bila dosta dobra u odnosu na ono što smo zamislili. Vodimo se time da nam je 25 bodova dovoljno u 15 kola, imamo priliku i da prebacimo taj učinak. Zadovoljni smo zbog toga.

Za kraj svog izlaganja, prokomentarisao je i to koliko je zapravo teško igrati protiv Partizana ili Crvene zvezde:

– Mnogima nije jasno koliko je teško igrati protiv Partizana i Zvezde. Nemamo često priliku da igramo na ovakvim podlogama, zaključio je Rastavac.

 

Reč je potom dobio trener crno-belih, Marko Nikolić:

– Izgubili smo dva boda na našem stadionu, igrali dobro 20 minuta, stvarali šanse, ali nas je povreda Evertona poremetila. Delovali smo dobro, ali smo postali nervozni, onda je došla jedna izgubljena lopta, pa faul, greška golmana i bez udarca na gol praktično Radnički je poveo 1:0.

Prema njegovim rečima, tim je bio veoma nervozan i nedisciplinovan:

– Bilo je mnogo ofsajda… Otišla su nam dva boda. Ponavljam, još uvek smo u procesu selekcije. Kad god se igrači bore maksimalno, nemamo problema, ali kad malo padnemo imamo poteškoća. Nismo bili tim kao na utakmicama ranije, mada je odgovornost na treneru koji izvede sastav. Ne bih nikoga izdvajao, pobeđuje tim a danas to nismo bili, rekao je Nikolić, koji je za kraj na pitanje o stanju Brazilca Evertona kratko rekao da ne zna šta je sa njim.

Sa lica mesta: Stefan Smuđa
Pripremio: Strahinja Nikolić

 

0
0

1 Komentara

  1. Bio sam na stadionu i utisak je veoma snazan.Protiv skromnih timova mozes igrati sa 3 panja,ali Radnicki je dobra ekipa i veceras to nije proslo. Desna strana Voličevic,Alen i Djurdjic su bruka i sramota sportskog sektora sa Iglicom Ilijevim na čelu. Ko je sve morao otpasti iz tima da bi ta trojka brukala crno-beli dres,to je straŝno tuzno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter