2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KOSOVAR ‘OBRADOVAO’ DELIJE: Posle pobede u Istanbulu, duplo zadovoljstvo za zvezdaše!

Objavljeno: 22.10.16 u 00:12

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

Crvena zvezda je večeras slavila veoma važnu pobedu u Istanbulu i tako ‘vratila brejk’ koji je ispustila u prvom kolu na svom parketu protiv Darušafake.

EL: Drama u Istanbulu i velika pobeda Crvene zvezde! (VIDEO)

Sa druge strane, njen sledeći rival Barselona, nešto kasnije je doživela poraz od Fenerbahčea na domaćem terenu i sa istim skorom kao crveno-beli od 1-1 dolazi u sredu u beogradsku Kombank arenu.

EL: Obradović, Kalinić i Bogdanović ponovo odneli pobedu od pola koša iz Barselone

Međutim, u meču protiv čete Željka Obradovića, povredu je doživeo novopečeni reprezentativac tzv. selekcije Kosova, Džastin Doelman, jedan od najboljih igrača tima iz Blaugrane.

rejes-doelman

On je u poslednjoj deonici prilikom jednog pokušaja da poentira prodorom, ali je zaustavljen i to bez faula, a on je u padu iskrenuo zglob i vrlo verovatno doživeo ozbiljniju povredu, s obzirom da se do kraja meča nije vraćao u igru iako je bio preko potreban timu Jorgosa Barcokasa.

NJIHOVOJ MRŽNJI NEMA KRAJA: Nova velika provokacija navijača Galatasaraja! (FOTO)

Videćemo hoće li to značiti da će propustiti meč protiv Crvene zvezde u Beogradu u sredu uveče, što bi svakako uvećalo šanse srpskog šampiona da dođe do iznenađenja, pogotovo pošto je današnji meč propustio i Huan Karlos Navaro.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter