11
Ostali sportovi

POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK: Partizan osudio potez svojih igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.16 u 22:00

Skandal koji je potresao sportsku scenu u Srbiji naišao je na osudu rukovodstva crno-belih.

Hokejaški klub Partizan najoštrije je večeras osudio ponašanje mladih igrača svog tima zbog njihovih uvredljivih pesama upućenih premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, Crvenoj zvezdi i njenom predsedniku Nebojši Čoviću.

Hokejaši, uzrasta do 12 godina, posle pobede nad večitim rivalom u svlačionici pevali su pesmu u kojoj se vređaju Vučić, Čović i Crvena zvezda, sve to snimali telefonom i taj snimak je postavljen na društvenim mrežama.

– Upravni odbor Hokej Kluba Partizan je na vandrednoj sednici najoštrije osudio snimak iz svlačionice mlađih selekcija koji se pojavio u javnosti i doneo odluku o hitnoj suspenziji trenera te selekcije i protiv njega pokrenut je disciplinski postupak – navodi se u saopštenju HK Partizan.

Partizan se izvinio javnosti, kako je naveo, zbog neprimerenog ponašanja njegovih članova.

0
0

11 Komentara

  1. Sada jos vise verujem i cenim Duleta, jedini koji je imao hrabrost i borio se za Partizan.
    Ovi koji trenutno vode JSD Partizan su vojnici(sluge) SNS_a(AV)

    0
    0
    Odgovori
    • .. kao sto su nam preci mrzeli turke 500 godina, tako mi Grobari i dalje mrzimo njihove zaostale potomke u Srb.-dileje .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
  2. A docete svi vi kod tog istog VUCICA fa kukate za pare …. More imate vi srece sto vam ja nisam on .. dobili bi odgovor kao Dragce sto rece onima u seriji … OD MENE TRENUTNO MOZETE DA DOBIJETE KUUU… a, za ostalo mozemo da vidimo !!!! Olosi…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter