0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

FSS: Bez kazne za Partizan, Zvezda opet plaća bakljadu!

Objavljeno: 21.10.16 u 17:16

Disciplinska komisija FSS imala je dosta posla s obzirom na dešavanja u prethodnom kolu. Ponovo su na udaru Zvezda i Partizan.

Slučaj „majice“ potresao je srspki fudbal prošle nedelje, ali je zanimljivo šta su disciplinci odlučili povodom tog slučaja.

Od uprave crno-belih zatraženo je da najkasnije do sledeće sednice dostave pismenu izjavu, kako su majice došle do igrača, odnosno zbog čega su ih nosili pre utakmice.

Propisi nalažu da za takve ili slične akcije klubovi moraju da traže odobrenje od direktora lige, što „crno-beli“ nisu učinili.

OVO ĆE DA BOLI: Oštre kazne za večite i Lalatovića

Miloš Mihajlov, kapiten Voždovca pauziraće u naredne tri utakmice i to protiv Vojvodine, Javora i Čukaričkog zbog crvenog karona dobijenog na utakmici sa Partizanom.

Oštru kaznu Disciplinska komisija FSS izrekla je defanzivcu Zmajeva zbog kako je navedeno pogibeljnog starta nad igračem crno-belih Leonarda.

Crvena zvezda kažnjena je sa 100.000 dinara zbog bakljade koju su napravili navijači ovog kluba na utakmici sa Javorom u Ivanjici, piše Sportski žurnal.

Ovo nije prva kazna koju će uprava crveno-belih morati da plati zbog bakljade s obzirom na to da su već sankcionisani za isti prestup navijača protiv Vojvodine i Partizana.

Disciplinska komisija kaznila je juče i Novi Pazar.

Pomenuti klub moraće da plati kaznu od 36.000 dinara zbog sedam žutih kartona dobijenih na utakmici protiv Radnika u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter