0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Obradović, Kalinić i Bogdanović ponovo odneli pobedu od pola koša iz Barselone

Objavljeno: 21.10.16 u 23:00

U veoma uzbudljivom derbiju za kraj drugog kola Evrolige, Fenerbahče je savladao Barselonu u Blaugrani sa 73:72.

Pravi evroligaški klasik ovog drugog kola Evrolige igran je u Blaugrani gde je Barselona dočekala Fenerbahče. U pitanju su dva tima koja pretenduju na plasman na fajnal-for u Istanbulu, što su večeras i pokazali.

Fenerbahče je bolje otvorio meč i posle prvih 10 minuta imao minimalnu prednost, a posle prvog poluvremena ona je iznosila plus četiri – 40:36.

U nastavku je Fener imao čak i devet poena prednosti, činilo se da sredinom poslednje četvrtine završava posao, ali je Tajris Rajs pokrenuo Barsu i vratio rezultatsku neizvesnost.

Pogodio je dve trojke, a onda i dva bacanja u poslednjem minutu za 73:72, ali su oba tima promašila svoje poslednje napade i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat ovog meča.

Upravo Rajs je bio najefikasniji sa 19 poena, ali je više raspoloženih igrača imao Fenerbahče. Dikson i Slukas su ubacili po 15, Bogdanović je imao 12, Ekpe Judo 10, a Nikola Kalinić sedam poena.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evroliga, 2. kolo:

Četvrtak:

Olimpijakos – Efes 90:66
Bamberg – Uniks 89:86
Makabi – Real Madrid 82:89
Darušafaka – Armani 80:81

Petak:

CSKA – Panatinaikos 81:77
Galatasaraj – Crvena zvezda 83:85
Žalgiris – Baskonija 78:73
Barselona – Fenerbahče 72:73

[/stextbox]

 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter