1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OBRADOVAĆE SUPRUGU JELENU: Evo gde bi Duško Tošić mogao da nastavi karijeru…

Objavljeno: 20.10.16 u 15:15

Duško Tošić briljira u dresu turskog šampiona Bešiktaša, a to nije ostalo ne zapaženo kod skauta najvećih evropskih klubova.

Prošao je Duško Tošić trnovit put u Istanbulu. Od persone „non grata“ zbog proslave gola u Skadru, do danas nezamnjivog člana odbrane crno-belih. Srpski fudbaler je posebno dobro odigrao protiv Napolija u Ligi šampiona što nije prošlo nezapaženo od strane pojedinih skauta najvećih klubova Evrope.

Tako se može čuti da je interesovanje za bivše fudbalera OFK Beograda i Crvene zvezde pokazao Inter. I ne samo to, već i da je došlo do razmene kontakata. Sada se postavlja pitanje da li Bešiktaš želi da proda 31-godišnjeg Srbina.

Podsetimo, Crvena zvezda je ovog leta želela da iskoristi loš odnos navijača Bešiktaša i Duška Tošića da ga vrati u Beograd, ali fanovi istanbulskog tima sada večičaju Srbina i zovu ga „Tenk“. Delom zato što je kao tenk u odbrani, a delom što se posle puča slikao pored zapaljenog tenka.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter