7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Partizan posle dugo vremena ponovo u Evropi

Objavljeno: 19.10.16 u 08:45

Osim košarkaške Lige šampiona u kojoj će večeras startovati Partizan, na programu je, naravno, i osam utakmica mnogo popularnije fudbalske Lige šampiona.

Posle ‘posta’ prošle sezone, Partizan se ponovo vraća na evropsku scenu. Od 20 časova će na ArenaSport1 navijači crno-belih moći da prate prenos meča iz Ludvigsburga protiv istoimene ekipe u okviru prvog kola grupne faze novoformirane FIBA Lige šampiona.

Ljubitelji fudbala će, kao i sinoć, ponovo pratiti duele trećeg kola Lige šampiona, a prava poslastica biće meč između Barselone i Mančester sitija na Kamp Nou koji će suditi naš najbolji arbitar Milorad Mažić.

Taj meč igra se u standardnom terminu od 20:45h, uz prenose na RTS1 i TV ArenaSport, gde će na još četiri kanala biti prenošeni ostali dueli u okviru elitnog takmičenja.

Evo i kojih:

0
0

7 Komentara

  1. U evroligi ima 5 prvaka sve ostalo su timovi koji imaju budzet 20 miliona evra I garanciju iz banke,to je liga za lopove a jedan od njih je fmp

    0
    0
    Odgovori
    • Cudi me samo kako nije bila lopovska dok ste je vi igrali?!Mada kako god okrenes takmicenje koje vi igrate je zaista semsno!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Odgovorite Gogiju,lepo vas pita decko!!!Ni meni nije jasno kako neko takmicenje moze da se zove liga sampiona a da u njemu nema sampiona?!

    0
    0
    Odgovori
  3. KKP je na svom prirodnom mestu u Ligi za SAMPIONE !!! KKP je udario temelje Evropskoj kosarci, postao MIT koji ce generacije i generacije cuvati, voleti i bodriti !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kojoj Evropskoj kosarci ste vi udarili temelje kad niste osvojili nijedan trofej 30 godina od osnivanja i to ni u muskoj ni u zenskoj seniorskoj konkurenciji hahahaha…Kosarka se igrala davno pre vaseg prvog osvojenog trofeja…Pa vi ste u bivsoj jugi bili 4ti-5ti klub,a do 2007/08 ste bili drugi po broju titula u Srbiji…Do 92ge i raspada YU titule ste brojali na prste jedne ruke i ti pricas nesto o temeljima tj pocetcima kosarke nemas pojma haha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter