0
Evropske lige

DE BUR: Ikardijev sukob sa navijačima svima škodi

Objavljeno: 19.10.16 u 17:15

Trener fudbalera Intera Frank de Bur rekao je danas da je situacija oko kapitena Maura Ikardija i sukob sa navijačima loša za sve u klubu.

– Takve stvari nisu dobre za tim, navijače i klub. Tako nešto moramo da izbegnemo u budućnosti jer nam sklanja fokus sa terena. Ikardi mora da preuzme odgovornost, kapiten je i mora da bude primer svima, rekao je de Bur na konferenciji za medije pred meč sa Sautemptonom u Ligi Evrope.

Navijačima je zasmetala autobiografija Ikardija u kojoj je naveo da je prošle godine „odbio“ napad ultrasa Intera, preteći im svojim kriminalcima iz Argentintine.

Na sve nadovezao se promašaj Ikardija iz penala u porazu od Kaljarija (2:1) na Đuzepe Meaci minulog vikenda, ali i napad 40 tifoza na njegov automobil ispred kuće odmah posle toga.

Pristalice „neroazura“ zatražile su da se kontroverznom Argentincu oduzme kapitenska traka, ali je klub pružio podršku fudbaleru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter