0
ATP

FOTO: Starsport

SRPSKI DERBI PRIPAO DUCIJU: Lajović bolji od Tipsarevića u Moskvi

Objavljeno: 18.10.16 u 15:29

Žreb je hteo da se na startu ‘Kremlj kupa’ u Moskvi sastanu Dušan Lajović i Janko Tipsarević, a dalje je prošao mlađi srpski teniser pobedom od 2:0.

Srpski ljubitelji tenisa danas su pratili meč između Janka Tipsarevića i Dušana Lajovića u Moskvi, a u skladu sa poznatom krilaticom: ‘Na mlađima svet ostaje’, pobeda je pripala popularnom ‘Duciju’ sa 2:0 – 7:6, 6:4.

Videli smo veliku borbu između dva Dejvis kup reprezentativca Srbije, ali i reklo bi se nešto bolju fizičku pripremljenost Dušana Lajovića, što mu je donelo veću koncentraciju u ključnim momentima taj-brejka prvog seta.

U nastavku je Lajović došao do ‘brejka’ u petom gemu i tu prednost do kraja uspešno sačuvao dobrim servisima za krajnju pobedu u dva seta.

Janko se oprašta od turnira, ali je poražen od sunarodnika, pa mu neće teško pasti. Lajović će u sledećem kolu igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter