8
Domaći fudbal

(NE)OČEKIVANO? Funkcioneri i igrači Partizana prisutni na sahrani Aleksandra Stankovića, evo i koji…

Objavljeno: 18.10.16 u 13:56

Za jedne je ovo iznenađenje, za druge ne…

Danas je na Novom groblju u Beogradu sahranjen nedavno ubijeni vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, poznatiji kao ‘Sale Mutavi’.

Kako ‘Žurnal’ prenosi, na njegovoj sahrani pojavio se veliki broj ljudi, ponajviše navijača Partizana, ali i nekoliko funkcionera Fudbalskog kluba.

SLUČAJ ‘MAJICE’: Oglasio se i premijer Aleksandar Vučić, evo šta je rekao…

Prisutan je bio Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan, čije je obezbeđenje Stanković sa još dvojicom navijača napao ispred stadiona u Humskoj u aprilu ove godine.

Sa Vazurom u društvu pojavio se i sportski direktor Ivica Iliev, a tu je bio i predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić, koji je posle izjavljenog saučešća u kapeli napustio groblje.

Prisutni su bili i legenda Saša Ilić, a sa njim i Valeri Božinov, Miroslav Vulićević i Bojan Ostojić.

OTKRIVENO: Partizan i dalje ćuti, majice stigle preko jednog od igrača!

Podsetimo, Aleksandar Stanković je ubijen u četvrtak uveče rafalnom paljbom na njegova kola u kojima se nalazio. Njegovo ubistvo izazvalo je veliku pažnju javnosti i popularni slučaj ‘majice’ koje su fudbaleri i košarkaši Partizana nosili na svojim utakmicama.

‘Problematičan’ je bio i minut ćutanja i dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, kada su navijači Partizana napali ljubitelje košarke koji su zviždali pre i posle minuta ćutanja.

0
0

8 Komentara

  1. Sramota .Moj sin Nino bio je vodja navijaca Partizana iz Novog sada poginuo je 28juna prosle godine u 23 godini zivota osim Zabranjenih niko nije izjavio saucesce.Sta se ovo desava sve koji su bili na sahrani proterati iz Partizana

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikad više franjevaca na sahrani rođenog zvezdaša…a još ga nose na svojim grudima i fudbaleri i košarkaši,hahahaha.Koji apsurd.

    0
    0
    Odgovori
  3. zaove krimose iz vrha kluba szm to i ocekivao , ali ti Sale si me mnogo razocarao i pocinjem da imam drugo misljenje o tebi

    0
    0
    Odgovori
  4. Хајмо сви код кримоса којима светиња није битна на сахране и да облачимо њихове мајице, већ гледају да зараде на томе. УПРАВА НАПОЉЕ!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovaj hteo da ga bije,jedva je umakao,njegov telohranitelj prebijen,nije znao gde da se kreće a idot mu otišao na sahranu.Eto vam odgovora ko je dozvolio sramni postupak sa majicama.Dokle je došla naša država,da nesme da se odupre kriminalcima i narkodilerima,koji su samo zbog toga na tribinama i predstavljaju se kao vođe navijača.Reketiraju i upravu i igrače.Ako se sumnja na nekog igrača,ko je posredovao oko majica,ja tipujem na Božinova,jer je najveća šlihtara od svih.

    0
    0
    Odgovori
  6. Зашто је неочекивано? Проблематичнији су челници СД Партизан, него убијени Станковић.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter