0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

RADONJIĆ: Rekao sam da će biti teško

Objavljeno: 17.10.16 u 22:11
Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su i petu pobedu u ABA ligi, posle sigurne igre, osvojeni su bodovi u Novom Mestu.

Posle meča u dvorani „Leon Štukelj“ u kojoj se u vćem delu meča nije postavljalo pitanje pobednika, na konferenciji za medije, svoje utiske izneli su trener Dejan Radonjić i Marko Gudurić.
– Teška utakmica za nas, u smislu da smo ovde u Novo Mesto stigli nakon poraza u Evroligi, i uspeli smo da ispoštujemo sve dogovore, odigramo dobru odbranu na prvom mestu, i na kraju zasluženo pobedimo. Čestitam mojim saigračima, okrećemo se narednim mečevima, rekao je Gudurić.
 
 
– Počeli smo meč sa dobrom odbranom, međutim, ekipa Krke je otvorila utakmicu dobro, pogađali su i iz dobrih, ali i nekih vrlo teških situacija. Ono što je bilo jako važno je da nastavimo sa istim intenzitetom i koncentracijom. Otvorio se kasnije i kontranapad, i napad u našoj igri, iako nismo uspeli tokom svih 40 minuta da imamo bolje šuterske procente što bi nam omogućilo bolji rezultat. Tokom svih 40 minuta smo kontrolisali igru i rezultat, i došli do pobede u meču, za koji sam još pre njegovog početka rekao da će biti težak, rekao je Radonjić.
Košarkaši Crvene zvezde mts se autobusom tokom noći vraćaju za Beograd, a već u utorak počinju pripreme za duel sa Galatasarajem u Evroligi, koji je na programu u petak u Istanbulu od 19 časova.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter