0
Evroliga

KAZNA: Da li će Galatasaraj dočekati Zvezdu bez pomoći huligana?

Objavljeno: 17.10.16 u 14:14

Crvena zvezda u petak gostuje Galatasaraju u 2. kolu Evrolige, a Turke bi do početka te utakmice mogla da sačeka kazna od strane Evrolige.

Galatasaraj je u 1. kolu doživeo debakl na svom parketu od šampiona Evrope tima CSKA iz Moskve. Meč je obeležio prekid utakmice kada su huligani napali sudije meča. Arbitri su se povukli sa terena, a do danas reakcija iz Evrolige nije bilo. Ipak, uprava ruskog tima traži da se turski tim kazni zbog divljanja navijača.

– Poslali smo žalbu koja opisuje sve što se desilo u dvorani. Navijači su bacali upaljače i novčiće. Pogodili su našeg predstavnika za medije. Ništa se specijalno desilo, ali naš centar Džef Ejsr je doživeo kulturološki šok. Ovo nije prvi put da se nešto slično dešava u Istanbulu – rekao je predsednik CSKA Andrej Vatutin.

Ako bi Evroliga pokrenula postupak protiv Galatasaraja, moglo bi da se dogodi da Crvena zvezda već u petak gostuje pred praznim tribinama dvorane „Abdi Ipekči“. To sigurno ne bi bilo loše ako se zna u kakvim su odnosima dva kluba, jer ne treba podsećati da su huligani Galatasaraja ubili navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, a kasnije se po celoj Evropi hvalili tim bezumnim činom. Čak je jedan od maloumnika u dresu Galatasaraja pre samo nekoliko meseci raširio šal Galatasaraja na grobu ubijenog mladića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter