6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IGRAČI NE ZNAJU ČIJA JE IDEJA: Dali su nam majice, naše je da ih nosimo

Objavljeno: 16.10.16 u 09:45

Skandalozna situacija dogodila se juče na utakmici Voždovac – Partizan, kada su igrači gostujućeg tima na teren izašli u majicama sa likom Aleksandra Stankovića.

On je ubijen dva dana pred utakmicu, a radi se o osobi koja je pravosnažno osuđena na kaznu zatvora od pet godina i 10 meseci zbog trgovine drogom i posedovanja oružja, a jedan je i od organizatora napada na v.d. direktora Partizana Miloša Vazuru. Godinama je izbegavao odležavanje kazne, a na zaprepašćenje javnosti, igrači Partizana nosili su majice sa njegovim likom.

– Ne znam čija je ideja bila da nosimo majice. Samo su nam ih dali i izašli smo u njima, rekao je posle meča prvotimac Partizana Alen Stevanović.

FOTO UBOD: Podigla se prašina, fudbaleri Partizana izašli sa majicama ubijenog vođe navijača

Njegov saigrač Bojan Ostojić, takođe, ne zna ko je inicijator akcije podrške ubijenom Stankoviću.

– Doneli su nam majice. Ne znam ko je, ali naše je da obučemo i igramo. Žao mi je mladog čoveka, znam da je bio vođa, rekao je Ostojić, a na pitanje novinara da li zna da je Stanković bio osuđivan odgovorio je:
– To nije naše da razmišljamo, ima ko se time bavi”.

Novinari Insajdera pitali su kapitena tima Sašu Ilića za komentar o incident, ali je on odbio da komentariše, rekavši da se obrate v.d. drektoru FK Partizan Milošu Vazuri.

Imam mišljenje o tome, ali ću zadržati za sebe, rekao je Ilić.

Vazura nije odgovorio na pozive Insajdera.

0
0

6 Komentara

  1. Vase je i da odbijete… Sta ste vi marionete? Aman klincima ste jos uvek iako u manjoj meri idoli a ovo je samo pokazatelj kakvi ste sabani… Ja sam isao svaku tekmu da gledam. Svaka dalja prica o vasem cinu suvisna… Uzas!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro pamti sve od 29 godina života 25 je bio cigan!!! Promenite ime stadiona dajte ga po njemu najpoznatijem vodji koji je na severu odrastao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter