3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ ODREDIO: Evo ko će igrati potiv Čuke

Objavljeno: 16.10.16 u 11:10

Fudbaleri Crvene zvezde od 15 časova u utakmici 12. kola Superlige dočekuju na svom terenu Čukarički.
POGLEDAJTE OVAJ MOĆAN TIM: Lune izabrao najboljih 11 sa kojima je igrao, da li se slažete sa njim? (VIDEO)

Šef stručnog štaba crveno-belih Miodrag Božović odredio je 18 igrača na koje će računati u toj utakmici. Na njemu nema Mihaila Ristića zbog lakše povrede, kao ni Davida Babunskog koji se u petak priključio ekipi posle obaveza u mladoj reprezentaciji Makedonije.

Na spisku su: Supić, Manojlović, Petković, Cvetković, Anđelković, Luković Al, Rendulić, Le Talek, Donald, Poletanović, Plavšić, Luković An, Srnić, Ruiz, Kanga, Mouče, Sikimić i Vieira.

0
0

3 Komentara

  1. Zar je moguce da covek ne zna koja je ovo godina?Pa 1990 ste bili prvaci Evrope,kad Premier liga nije ni igrala…covecesad je 2016 i imate 10 stranaca!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zar je vazno KO ce „igrati“ u raspalom i prezaduzenom timu, kada se u ovoj PREMI’ER ligi ishod tekme vec u odredjivanju termina UNAPRED ODREDI I ZNA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Edukacija pod hitno…Nikad nije kasno, za početak se informiši kome ste juče odali poštu tj.čime se bavio i kako je živeo,, kapiram da vas drmaju kompleski celoga života ali trebalo bi i da budete ponosni…ipak ste vi prve komšije EVROPSKOG i SVETSKOG prvaka, jbg tu čast malo ko ima u celom svetu!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter