0
Košarka

FOTO: TWITTER

PARTIJA IZ SNOVA: Briljantni Nikola Jokić i dabl-dabl protiv najboljeg tima u ligi (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.16 u 09:23

Srpski košarkaš je još jednom poslao poruku svima da je ove sezone spreman da zablista i to u punom sjaju.

Vrlo je zanimljivo da, dok veliki broj igrača u Evropi i NBA, još uvek traži formu, srpski košarkaši nastavljaju da briljiraju kao što su to činili u Rio de Žaneiru.

Milan Mačvan, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović…bili su maestralni u svojim klubovima, a sada i njihov najmlađi saigrač iz reprezentacije Srbije.

Nikola Jokić još jednom je potvrdio da ćemo ove sezone tek gledati njega u najboljem izdanju, pošto je jasno da napreduje krupnim koracima u NBA ligi.

On je u predsezonskom meču protiv Golden Stejt Voriorsa, vicešampiona NBA lige i verovatno najjačeg tima trenutno postigao 14 poena i upisao 10 skokova za novi ‘dabl-dabl’ u svojoj NBA karijeri.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

Jokić je imao i dve asistencije i jednu ukradenu loptu za ukupno 23 minuta provedena na parketu. Ipak, ‘ratnici’ su na kraju slavili pobedu rezultatom 129:128 i to posle produžetka.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

Još jedan srpski košarkaš bio je noćas na parketu. Stefan Janković u dresu Majamija je pobedio San Antonio na gostovanju rezultatom 100:108. On je proveo četiri minuta na parketu, ali je ostao bez poena.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, pripremni dueli:

Orlando – Indijana 114:106
Čikago – Klivlend 118:108
San Antonio – Majami 100:108
Denver – Golden Stejt 128:129
Finiks – Dalas 112:107
San Lorenco – Toronto 105:122

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter