6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NENAD OKANOVIĆ SE PRAVDA: Izvinjavam se Radonjiću, nisam ga vređao, već… (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.16 u 22:11

Crvena zvezda poražena je od Darušafake posle preokreta, a posle meča varnice su nastale iza klupe crveno-belih zbog prozivki na račun Dejana Radonjića.

U samom finišu meča došlo je do prozivki od strane poznatog glumca Nenada Okanovića na račun trenera Zvezde Dejana Radonjića, pa je u tome preterao.

Zbog toga se danas izvinio, a za ‘Novosti’ objasnio šta se zapravo desilo.

– Kada je u samom finišu trener Radonjić vratio u igru Kuzmića, sarkastično sam prokomentarisao „bravo, majstore“. U tom trenutku kondicioni trener Garčević uskočio je u vrebalni duel sa mnom. Razumem njegovu reakciju, jer je pokušao da odbrani trenera – otkrio je Okanović.

– Priznajem, pogrešio sam.

Ističe da nije vređao Radonjića, niti bilo koga, ali da je bez obzira uputio izvinjenje klubu i treneru preko portparola.

– Nisam imao nameru da vređam, niti sam to učinio. Izuzetno poštujem Radonjića, koji je Zvezdu uveo među osam najboljih u Evropi, osvojio titule ABA i domaće lige. Čuo sam se sa Igorom Vujičinom, portparolom Crvene zvezde, i izvinio se zbog moje prenagljene reakcije – stavio je Okanović tačku na neprijatan događaj.

Evo kako je izgledala završnica meča u kojoj je Crvena zvezda prokockala dobijeno protiv Darušafake:

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

6 Komentara

  1. Potpuno je u pravu ja da sam bio iza njega gadjao bi ga telefonom. Dokle ta taktika ako protivnik uvede babu brzo i mi moramo da uvedemo babu. Ubaci Kuzmica pa samo lob pas i kucanje pa nek uvode patuljke ako hoce. Mi svaki napad po dva a njihov lazni centar nek ubac 5/5 trojke ako moze. Mi da imamo Onila iz najboljih dana sedeo bi nam na klupi jer bi protivnicki trener normalno uveo nize i mi bi izbacili Onila.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ona što je sanjate svaku noć!!! Nego jesi se spremio za ligu šampinjona tereze kesovije sa szolnoki olaj? Aj sad svi grobjanci zajedno HVALA PREMIJERU ahahahaha kakva ste vi bagra i šljam,večito vam se smeje ceo svet.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..koje „bodre“ privatan kk gazde niskog morala, kao i visine. Receno-ucinjeno, a ne posle plakati i izvinjavati se, mada, TO je svojstveno rent-a-car navijacicama i skupljacima „sirovinaaaa“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kad bi nekog mogao da komentarises i osudjujea moras da budes dobar u nekom poslu a sto se tice okanovica on je zamalo pa glumac kakav je to glumac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter