0
Košarka

FOTO: NBA.COM

‘SRPSKI DERBI’: Bjelica bolji od Nikole Jokića

Objavljeno: 13.10.16 u 09:09

NBA timovi nastavljaju da se pripremaju za start sezone, a u noći između srede i četvrtka odigran je „srpski“ derbi između Minesote i Denvera.

„Vukovi“ su slavili 105:88, ali ruku na srce Nagetsi su igrali bez četiri veoma važna igrača Danila Galinarija, Emanuela Mudijaja, Jusufa Nurkića i Vila Bartona. Minesotu su do pobede vodili Karl Entoni Tauns, Enrju Vigins i Šabaz Muhamed sa po 18 poena. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ubacio je 11 poena uz četiri skoka i dve asistencije. Bivši košarkaš Crvene zvezde je trojke šutirao tri od pet, a američki mediji su ga predstavili kao mogući „X faktor“ Minesote u predstojećoj sezoni.

Sa druge strane blistao je Vilson Čendler sa 16 poena, Džamal Mari je „upisao“ 14, dok je Nikola Jokić meč završio sa 11 poena, šest skokova i dve asistencije za 15 minuta. Ipak, srpski reprezentativac i bivši član Mege je utakmicu završio mnogo ranije zbog šest ličnih grešaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter