5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Nema prostora za patnju, savladaćemo nekog drugog

Objavljeno: 13.10.16 u 23:44

Posle odličnih igara u ABA ligi, Crvena zvezda je poražena na startu elitnog takmičenja.

Imali su „crveno – beli“ pobedu u džepu, ali je pad u drugom poluvremenu doveo do toga da Darušafaka iz tog duela izađe kao pobednik.

BLAT: Zvezdina publika najbolja u Evropi, ovo je najteže gostovanje

– Čestitam protivniku na pobedi. Ovo je prvi od 30 mečeva koje ćemo odigarti. Dobro smo počeli, kontrolisali meč, razlika je rasla. Nismo očekivali toliku prednost na poluvremenu. U drugom poluvremenu nismo bili dobri u napadu, ali smo odbranom držali prednost. Oni su ubrzali igru, mi gršili u oba pravca, ali smo imali priliku da pobedimo velikog favorita, rekao je Dejan Radonjić.

– Iskoristili su naše greške i došli do pobede, mada ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi dobili. Momci su se borili, dali sve od sebe. Radimo na pojačanjima. Ovo je prva utakmica koju smo odigrali egal u sezoni. Ovako se stiče iskustvo. nema prostora za patnju, savladaćemo nekog drugog, rekao je trener Crvene zvezde.

Izveštava: Strahinja Nikolić

0
0

5 Komentara

  1. Mali Rebic nije za Zvezdu u ovom trenutku i po meni to nas je kostalo poraza.
    Nedostatak adekvatne pomoci Jovicu i njegov umor se vidi ocigledno jer dok igra igra i nas tim, cim ode da se odmori razlika se smanji….Centar i plejmeker pod hitno da ne bude kasno !

    0
    0
    Odgovori
    • Mali Rebic kako ti kazes je sputavan ovih sezona i biu senci . Bice on dobar problem je u treneru koji je glup za velika dela i u napaljenom buzdovanu mitrovicu koji nije za kosarku a kamoli za Zvezdu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter