2
Evropske lige

NOVI TEŽAK UDARAC MAKSI LOPEZU: Ikardi otkrio kako je smuvao ženu najboljeg prijatelja (FOTO)

Objavljeno: 13.10.16 u 17:05

Jedan od najvećih sukoba u istoriji fudbala dobio je svoju novu etapu, a ‘otrovne strelice’ svom bivšem najboljem prijatelju uputio je Mauro Ikardi.

Dobro je poznata priča i ‘ljubavni trougao’ između Maksi Lopeza, Vande Nare i Maura Ikardija, kao i epilog raskola među dvojicom najboljih prijatelja. Žena je glavni krivac za to.

I dok su se mnogi pitali kako je do toga došlo, najbolji fudbaler Intera je javnosti konačno to i otkrio u svojoj autobiografskoj knjizi koja je nedavno predstavljena u Italiji.

 

A photo posted by Wanda nara (@wanda_icardi) on

– Dan pre nego što sam krenuo na turneju sa klubom, stigla mi je poruka od Vande, bio sam iznenađen jer se obično čujem sa Maksijem, a ne sa njom. Pitala me je da li bih mogao da joj kupim iPad u Americi, jer ga tada nije bilo u Italiji. Sve to me je nateralo da se zamislim, da li je Vanda želela iPad ili je to bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom – počeo je razotkrivanje Mauro Ikardi.

Zatim je usledio povratak u Italiju i konačni susret na oduševljenje dvoje ljubavnika.

 

A photo posted by @wanditanara on

– Kada sam se vratio u Milano, jedna od prvih stvari koje sam uradio bila je da se nađem sa Vandom. Kako je trebalo da joj dam stavi koje sam pazario u Americi, imao sam savršen izgovor. Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije da govorimo o nama.

– Jednom mi je napisala da ona i Maksi idu na krstarenje, i upitala me da li želim da pođem sa njima. Naravno da sam želeo. Dok sam bio sam na drugom spratu jahte, ležao i slušao muziku, Vanda se pojavila niotkuda i sela iza mene bez ikakvog srama. U tom trenutku njena veza sa Maksijem se završavala – ni kriv ni dužan ispao je Ikardi.

 

A photo posted by @wanditanara on

Sve ostalo je istorija. Prekid svake komunikacije dvojice dugogodišnjih prijatelja i razvod Lopeza i Vande. Nikada više se nisu pozdravili, što je posebno potencirao Maksi na utakmica između Intera i ranije Sampdorije, a sada Torina:

Ikardi i Maksi

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter