1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UIGRAVAJU GA POZADI, A ON BI MOGAO DA ODE: Evo šta je Le Talek rekao na tu temu…

Objavljeno: 12.10.16 u 19:55

Čovek univerzalac, najkraće i najlakše je opisati fudbalera Crvene zvezde Damjana Le Taleka, koji je u samo u crveno-belom dresu promenio dve pozicije u timu.

Igrao je na svim pozicijima u karijeri, samo još nije stao na gol. Ipak, to ne čini Damjana Le Taleka nesrećnim. Trudi se kakvu god ulogu da dobije u timu Miodraga Božovića. Prošlog januara kada je stigao igrao je kao zadnji vezni, danas u tandemu sa Aleksandrom Lukovićem čini čvrst štoperski tandem. Kako kaže, voli da igra tamo gde mu trener odredi.

– Moja pozicija je ona koju trener odredi. Karijeru sam počeo u Francuskoj kao napadač, po dolasku u Nemačku Jirgen Klop me je koristio u veznom redu ili na krilu, do danas sam se oprobao i na poziciji štopera – rekao je Le Talek, a preneo Sportski žurnal.

PROMENA TERMINA: Evo kada igraju Zvezda i Čukarički

Francuz i pored dobrih rezultata tima u Superligi Srbije žali zbog poraza u Evropi, jer kako kaže zbog nje je i došao u Beograd.

– Igramo dobro, smatram da smo i protiv Partizana i Ludogoreca bili dobri, ali je nedostajalo sreće. Došao sam da igram Evropu i teško mi je zbog eliminacije. Znam da su i navijači razočarani. Nadam se da ćemo sledeće godine, ukoliko i dalje budem ovde, uspeti da napravimo bolji rezultat.

Ipak, pitanje je hoće li Damjan Le Talek ostati u Zvezdi posle 1. januara, bar kako on kaže.

– U ovom momentu ne razmišljam o odlasku, nije vreme. Igram i želim da pobeđujemo svaku utakmicu, o budućnosti ću razmišljati u januaru – zaključio je Le Talek.

0
0

1 Komentara

  1. Niko njega ne uigrava vec je prinudno resenje.Ima pravo da ode gde hoce jer je dobio takvo obecanje.Doci ce dva nova stopera i to je to,mada je Zvezda napravila nevidjenu glupost jer nije licencirala mladice,Stojanovica i Micela,koji bi odigrali bolje i od Fibela i od Lukovica i Le Taleka pa i Rendulica jer su brzi od svih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter