3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Darušafaka je favorit, daćemo sve od sebe

Objavljeno: 12.10.16 u 14:54

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je na konferenciji za medije pred susret Crvene zvezde i Darušafake da ekipa iz Turske nosi breme favorita, ali i da crveno-beli imaju šanse.


Radonjić je ponovo govorio o novom formatu Evrolige.

– Ovo je novi format, 16 klubova, 30 mečeva… istorijski format a mi smo tu. Ogroman kvalitet je prisutan, svi imaju visoke ambicije… Trebalo bi da budemo realni i da znamo gde se nalazimo. Što se tiče Darušafake, dobro smo krenuli u Jadranskoj ligi, ali oni su favoriti, prvo zbog dobrog početka sezone, a potom i zbog tima i trenera koji je preuzeo ekipu (Dejvid Blat), a on je ujedno i njihova najjača karika.

Susret je zakazan za četvrtak u 21 čas, a trener Crvene zvezde veruje da njegov tim ima čemu da se nada:

– Moramo mnogo toga dobrog da uradimo, da iznenadimo goste i prevaziđemo sebe. Darušafaka će se boriti za ‘fajnal-for’, napravili su mnogo promena što najbolje govori dolazak Blata. Znamo kakav nas posao očekuje, dodao je Radonjić.

Upitan za status Petra Rakićevića, Radonjić je otkrio da on neće biti u sastavu.

Što se atmosfere i ambijenta tiče, crnogorski stručnjak je rekao da je pozitivan:

– Pred nama je veliki meč, veliki protivnik, atmosfera je očekivana. Sve je kako treba.

Što se sastava tiče, Radonjić je ponovo istakao da ovo još uvek nije kompletan sastav, ali je obećao da će ekipa dati sve od sebe da bude makar malo bolja nego što objektivno jeste.

PRIZNANJE: Crvena zvezda ponovo domaćin juniorskog turnira Evrolige

0
0

3 Komentara

  1. Prva od 30 prilika da franjevci navijaju protiv našeg velikana i da iskazuju svoje frustracije na ovom portalu,kao i da se raduju eventualnim Zvezdinim porazima,da nas zatrpavaju svojim glupim komentarima,omalovažavajući šampione.

    0
    0
    Odgovori
    • Da da zvezda ili fmp ili kako god velikan srpske kosarke,bivsi sampion evrope! Klub u kojem je poniklo toliko asova da im se ne zna broj! Ajde malo objektivnosti ljudi,bez obzira za koga navijate!

      0
      0
      Odgovori
      • Crvena Zvezda je osvojila Evropski Saporta Kup u muskoj kosarci,Kup Evropskih Sampiona u zenskoj kosarci,a Juniori i Pioniri su takodje Sampioni Evrope! Sa 68 osvojenih trofeja u obe seniorske konkurencije KK Crvena Zvezda je nas najtrofejniji i najbolji kosarkaski kolektiv! U Zvezdi jeste poniklo dosta asova u obe konkurencije za razliku od nekih koji su krali sa strane sta god su mogli…Kada je Zvezda osvajala trofeje i ucila druge kosarci,neki nisu ni znali sta je to,jer im je trebalo 30 godina od osnivanja da nesto osvoje kako u muskoj tako i uzenskoj kosarci,vreme laznih i tzv institucija je proslo…pametnom dosta…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter