7
Košarka

‘PRIRUČNIK’ ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Sve o Ligi šampiona u 60 sekundi (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.16 u 20:45

Za svega šest dana startuje novo takmičenje pod okriljem FIBA pod nazivom Liga šampiona, a organizator se potrudio da na najlakši način ljubiteljima košarke objasni sistem takmičenja.

Liga šampiona startuje za šest dana. Srbija će u grupnoj fazi imati dva predstavnika. Finalisu ABA lige Mega Leks i finalistu Superlige Partizan. Tim iz Sremske Mitrovice debituje u utorak na svom terenu od 18.30 protiv Avelina, dok će crno-beli dan kasnije gostovati Ludvigsburgu u Nemačkoj od 20 časova. Kako se takmičenje bliži početku, organizator je odlučio da na Tviteru još jednom predstavi sistem takmičenja. Liga šampiona kreće 18. oktobra, a nezvaničnog šampiona Evrope dobićemo 30. aprila. Nezvaničnog zato što najbolji timovi Evrope igraju u EKA takmičenju Evroligi.

0
0

7 Komentara

  1. Kako moze Buducnost , Olimpija ,MZT i Cedevita da igraju Evrokup a nasi ne , gde je sad ta FIBA.Sramota je i nista drugo .

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je ovo LS,ja sam avion dzambo dzet.Igraju ekipe koje su bile 5,6,7 u svojim ligama i jos je nazvali liga sampiona,hahahaha.Trecerazredno takmicenje.
      Zvezda igra EL i to je cinjenica,niko ne misli,nego je fakat a ti mozes da zamisljas kako vi igrate to takmicenje ali malo morgen.Bice mozda za dve decenije ako se ne raspadnete do tada.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ahahahahaahah drž te gaće stiže slavni szolnoki olaj i moćni antverpen ahaha. Uputiti uvonjanu upuvanu malu partiznaku ahahahaha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter