1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI: Božović i dalje ne može da računa na jednog od najboljih

Objavljeno: 12.10.16 u 09:02

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde iz prošle sezone, nikako da se rešei problema i konačno se nađe u sastavu.

Posle kašnjenja na pripreme, povrede u dva navrata, golgeter je opet van stroja i to ovog puta zbog stomačnog virusa i još nekih drugih poteškoća u stomaku zbog kojih je bio na detaljnim ispitivanjima, piu Večernje novosti.

Trener Crvene zvezde Midorag Božović teško da će moći da računa na Huga Vijeiru njega u duelu protiv Čukaričkog u nedelju od 19.00 sati, pa je na treninzima već uvežbavao postave sa Predragom Sikimićem i oporavljenim Petrom Orlandićem.

ZVEZDINO IZNENAĐENJE: Navijači crveno-belih će se obradovati

Portugalac je u meču sa Vojvodinom, uprkos silnim promašajima, zaigrao kako treba i nagoveštavao da se vraća u formu. Novo odsustvo ponovo će ga izbaciti iz ritma.

Vijeira će do kraja polusezone biti jedan od prioriteta uprave Crvene zvezde, jer mu narednog leta ističe ugovor sa klubom, a ako ga ne budu prodali ili produžili saradnju sa njim, doći će u situaciju da bi na leto mogao da ode bez obeštećenja. 

Zvezda zbog Evrope letos nije prodala Vijeiru turskom Trabzonu koji je želeo da plati dva miliona evra na ime obeštećenja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter