0
Domaći fudbal

VESTI IZ AFRIKE: Rajevac smenjen posle svega tri meseca rada u Alžiru

Objavljeno: 11.10.16 u 21:45

Selektor fudbalske reprezentacije Alžira Milovan Rajevac smenjen je posle samo tri meseca otkako je imenovan, pošto je njegov tim odigrao nerešeno sa selekcijom Kameruna na startu finalne runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine, prenela je danas alžirska državna televizija.

– Fudbalska federacija Alžira (FAF) odlučila je da sporazumno raskine ugovor sa Milovanom Rajevcem, koji je krajem juna na mestu selektora zamenio Francuza Kristijana Gurkufa – navela je alžirska televizija.

Isti izvor preneo je i da će do izbora novog selektora, alžirski nacionalni tim voditi dvojica Rajevčevih pomoćnika, Nabil Negiz i Jazid Mansuri.

Predsednik FAF-a Mohamed Rauraua sastao se danas popodne sa Rajevcem kako bi sa njim i zvanično raskinuo ugovor kojim je bio angažovan kao selektor reprezentacije.

Ta odluka usledila je posle povećanog broja zahteva da Rajevac ode sa pozicije selektora, jer su ga pojedini igrači smatrali odgovornim za nerešen rezultat u meču protiv Kameruna, odigranom u nedelju u Alžiru, prenela je agencija APS, pozivajući se na neimenovani izvor.

Alžir je loše započeo poslednji deo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i sada mora da nadoknadi propušteno u daljim mečevima u „grupi smrti“, u kojoj su, pored Kameruna, još i Nigerija i Zambija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter