2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI PRED ČUKU: Zvezda ostaje bez reprezentativca?

Objavljeno: 11.10.16 u 21:25

Crvena zvezda bi mogla da bude oslabljena na poziciji levog beka u derbiju 12. kola protiv Čukaričkog.

Mlada reprezentacija Srbije plasirala se u baraž za Evropsko prvenstvo, ali loše vesti iz Gornjeg Milanovca stižu za Crvenu zvezdu. Naime, veliki prijatelji i bivši saigrači u crveno-belom dresu Marko Grujić i Mihailo Ristić su se sudarili, posle čega je levi bek napustio igru. Koliki je stepen povrede još uvek nije poznato, jasnije će biti posle snimka koji će fudbaler uraditi sutra.

– Osetio sam da se mišić zategao Ne znam još šta je tačno, sutra ću ići na snimanje, pa ćemo videti. Nadam se da nije ozbiljno – istakao je zamenik kapitena Crvene zvezde.

Podsetimo, pre skoro dve godine igrajući za mladu reprezentaciju Srbije povredio se desni bek Crvene zvezde Marko Petković.

0
0

2 Komentara

  1. Ma ajde bre mogu oni i bez levog beka i onako su im ove jeseni sve prijateljske utakmice u kojima se unapred zna pobednik,naravno sem derbija,tu ih celavi uvek drukne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter