0
Fudbal

KRIS GUNTER: Možemo da pobedimo Srbiju i sve do kraja kvalifikacija

Objavljeno: 11.10.16 u 10:30

Velški fudbaler Kris Gunter rekao je da veruje da će njegova ekipa pobedom nad Srbijom ispraviti kiks protiv Gruzije (1:1) i okrenuti stvari u svoju korist u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Polufinalista letošnjeg šampionata Evrope kiksnuo je u Kardifu sa autsajderom i sada je na trećem mestu D grupe, sa dva boda manje od Srbije i Republike Irske.

– Već smo videli da su mogući kiksevi u grupi, a Gruzija je to nama uradila. Izgubili smo dva boda, ali to ne menja ništa, jer ima mnogo da se igra. Još uvek nemamo poraz, a mogli smo do bar još jednog trijumfa. Da smo pobedili Gruziju, ne verujem da bi ljudi pričali da idemo na bod protiv Srbije – rekao je Gunter za Skaj Sport.

Snažni defanzivac smatra da su tek počele kvalifikacije i da nije došla faza kada mora da se pobeđuje.

– Siguran sam da nijedan tim neće napraviti razliku do kraja. Pred nama su velike utakmice i mislim da ćemo beležiti uspehe. Verujem da su navijači razočarani, ali ovaj tim je sposoban da slavi u svim mečevima do kraja – optimista je fudbaler engleskog drugoligaša Redinga.

Velšani u narednoj utakmici dočekuju Srbiju 12. novembra u Kardifu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter