0
Fudbal

ĐURĐEVIĆ I ŽIVKOVIĆ: Idemo na Euro, imamo dobar tim!

Objavljeno: 11.10.16 u 20:47

Mlada reprezentacija Srbije savladala je danas Sloveniju u Gornjem Milanovcu 3:1 (2:1) u poslednjem kolu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo.

Tri boda vredna baraža. Ipak, ako je verovati rečima srpskih fudbalera sada ni Euro nije daleko. Ostaje da se sačeka žreb i da se vidi ko će u novembru biti protivnik „orlića“ u dvomeču. Junak pobede čete Tomsilava Sivića, Uroš Đurđević rekao je da je važno što je Sloveniji vraćen dug.

– Očekivali smo tešku utakmicu, znali smo da nas neće pustiti. Slovenija nam je ostala dužna i zbog toga je ova utakmica veoma važna. Sada se okrećemo baražu – istakao je junak utakmice Uroš Đurđević.

BRAVO, ORLIĆI: Srbija protiv Slovenije obezbedila baraž! (VIDEO)

Andrija Živković je uveren da će selekcija Srbije igrati na Evropskom prvenstvu u Poljskoj juna sledeće godine.

INCIDENT U GORNJEM MILANOVCU: Za dlaku izbegnuta opšta tuča (VIDEO)

– Znali smo da će Slovenci igrati zatvoreno, bilo je teško, pogotovo u drugom poluvrmenu kada je padala kiša, ali kako nama tako je bilo i njima. Veoma važna pobeda i sada idemo dalje. Imamo dobar tim i verujem da možemo na Evropsko prvenstvo sledeće godine – jasan je bio Andrija Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter