0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠMEKERSKI: Oglasio se Radovan Ćurčić i poslao poruku Dušanu Tadiću

Objavljeno: 11.10.16 u 11:17

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije pokazao je ljudsku veličinu rečima koje je uputio ‘prvoj violini’ naše selekcije Dušanu Tadiću.

Radovan Ćurčić je prethodnik Slavoljuba Muslina i svoj ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo je neslavno završio.

Uz to je došlo i do svađe sa Dušanom Tadićem zbog čega se fudbaler Sautemptona odjavio iz nacionalnog tima sve dok je Ćurčić na klupi.

Promenom na poziciji selektora, promenio se i Tadić, pa je počeo da igra fenomenalno. To je u izjavi za ‘Alo’ pozdravio i sam Ćurčić.

– Srbija igra zaista fenomenalno i veoma mi je drago što se reprezentacija nalazi na prvom mestu u grupi jer joj je tu i mesto. Puno energije su fudbaleri uložili u prethodnom periodu i apsolutno su zaslužili da se nađu u situaciji u kojoj se nalaze. Posebno mi je drago što Tadić igra u životnoj formi. Vidim da je izrastao u igrača koji je vođa reprezentacije. Pruža mnogo „orlovima” i definitivno je glavni „krivac” za bodove koje smo osvojili – izjavio je Ćurčić.

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Benitez mi je odmah posle utakmice poslao SMS

On ističe da je Tadić kod njega odigrao sve utakmice i da je, kao i svi ostali igrači, uvek davao maksimum na terenu.

– Svi su se trudili koliko su mogli, ne samo kod mene u timu, već i ranije. Prepoznaje se velika želja fudbalera, a samo je pitanje u kakvoj je formi igrač u datom trenutku. Na reprezentativnom nivou, forma je najbitnija stvar. Zaboravlja se da je Tadić kod mene u timu odigrao sve kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo.

– Pohvalio bih i selektora Muslina što je postavio stvari na svoje mesto. Prošao sam sa ovim igračima jedan veoma težak period i drago mi je da pružaju partije koje su svojim radom i odnosom prema dresu zaslužili. Jednostavno, trenerski posao je uvek pun nesuglasica. Imali smo suviše problema u prethodnom periodu koji naštetili atmosferi u reprezentaciji i ne želim izjavama da skrećem pažnju na sebe. Ovo je veoma bitan trenutak za reprezentaciju i svi moramo da je podržimo – podvlači Radovan Ćurčić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter