2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

POBEDA OMLADINACA: Partizanova uzdanica srušila Gruziju

Objavljeno: 10.10.16 u 16:58

Posle remija u prvom meču u Tbilisiju, omladinska reprezentacija Srbije koju vodi Milan Kosanović, savladala je u drugoj utakmici domaću selekciju Gruzije sa 1:0.

Dve uspele provere protiv veoma dobrog rivala i jasna slika za stručni štab „orlića“, posle nedavnih sjajnih partija na turniru „Stevan Ćele Vilotić“ , a pred novembarski ispit i prvi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo. Rivali našim momcima biće od 9. do 14. novembra Švedska, Malta i Moldavija.

PARTIZANOVA ‘MAŠINA’: Crno-beli sa njim ne moraju da brinu o budućnosti (VIDEO)

U drugom susretu sa Gruzijom selektor Milan Kosanović je malo promešao karte. Prvi deo meča protekao je u izjednačenoj borbi, a nastavak je doneo našu dominaciju i gol Petrova koji je i odlučio utakmicu. Na pas Uroša Račića, utrčao je iza bekova Gruzije i levom nogom matirao golmana domaće selekcije.

Naša pobeda je mogla biti i ubedljivija posle prilika koje su imali Gojkov i Zlatanović, a s druge strane, pohvale na račun naših golmana, Stankovića i Popovića koji su u nekoliko navrata odlično reagovali.
Na kraju remi i pobeda za nadu da Srbija spremno dočekuje start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]STRELCI: 0:1 Petrov 52.
Stadion: Mihail Meški u Tbilisiju. Gledalaca: oko200.Sudija: Irakli Kvirikašvili (Gruzija). Pomoćnici: A. Aptisari, D.Akvediani.Žuti kartoni: Poškinja (Gruzija),Petrović (Srbija).

GRUZIJA: Gugešašvili, Koburi, Lokošvili, Poškinja (od 46.Čokadze), Gogilašvili, Arabidze (od 46. Samurkasovi), Kubašvili, Mali, Kvantaliani (od 55.Čakvetadze), Lakvešelani (od 55.Košorašvili), Sagrišvili(od 46.Buridze).

SRBIJA: Stanković (od 68. Popović), Dukić (od 46. Blagojević), Nišić(od 68.Nikolić) Dinga, Bošnjak (od 46. Ilić), Gojkov, Petrović, Račić, Petrov (od 68.Birmančević),Adžić (od 46. Zlatanović), Pejović.[/stextbox]

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter