0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN: Utakmica nikako nije bila za one sa slabim srcem

Objavljeno: 10.10.16 u 08:48

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin blistao je posle pobede nad Austrijom (3:2), ali je i istakao da je Srbija još daleko od Mondijala 2018. godine.

– Zadovoljan sam igrom, iako smo golove praktično sami sebi dali, kod prvog greška, kod drugog i ofsajd. Ali, osvojili smo bodove i to je najvažnije – izjavio je Muslin na konferenciji za novinare posle meča.

Poseban osvrt, morao je da usledi, na igru Stefana Mitrovića, koji je gotovo direktno odgovoran za oba gola koja je Srbija primila u ovom meču.

– Zadovoljan sam kako je odigrao, kao i svi ostali, uprkos toj greški kod prvog gola. Ima još mnogo da se igra, još sedam utakmica, mnogo bodova da se osvoji i izgubi. Vratili smo samopuzdanje, još jedna utakmica gde smo bili bolji od prethodne, polako. Daleko smo od Rusije, ali na dobrom smo putu – rekao je Muslin.

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Benitez mi je odmah posle utakmice poslao SMS

Ponovo je junak Srbije Dušan Tadič, ali velike zasluge za trijumf idu i dvostrukom strelcu Aleksandru Mitroviču.

– Igramo pre svega kao tim, ali da pojedinac iskoči. Sada je to Tadić, a meni je drago i što je Aleksandar Mitrović dao dva gola, jer stalno govorimo kako nam napadači ne daju golove. Eto, večeras su dali dva. Mitar ne igra redovno u klubu i znali smo da ne može da odigra dve utakmice u tri dana, tako da smo ga malo sačuvali za Austriju i opravdao je očekivanja.

– Najvažnija su tri boda, a bila je vrlo interesantna igra za gledanje, mada i ne baš ako ste srčani bolesnici. Onda nije dobro za gledanje – objasnio je Slavoljub Muslin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter