0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Zaokružili celinu, okrećemo se Darušafaki

Objavljeno: 09.10.16 u 19:29

Crvena zvezda je lako savlada i četvrtu prepreku u ABA ligi. Trener Radonjić bio je zadovoljan posle meča, dok je njegov kolega Dejan Milojević bio prilično razočaran.

– Zvezda je bila mnogo bolja, mi smo još skup talentovanih, ne i dobrih igrača. Moramo da igramo bolju odbranu, da više radimo. Treba da dignemo glavu, a ne da je držimo dole kao Rade sada, rekao je Milojević.

Jedan od najboljih igrača Mege, Rade Zagorac, jasno je naznačio krivca za poraz od Zvezde

Zvezda je dobila zasluženo, ja sam odigrao očajno, rekao je on.

Jedan od novajlija u timu Zvezde, Ognjen Kuzmić, bio je zadovoljan ubedljivom pobedom.

– Otvorili smo se, kao što smo se i spremali, to je donelo rezultat. Uklopio sam se u tim, ali nisam očekivao ovoliku razliku, rekao je on.

ABA LIGA: Pala i Mega, još jedna lagana pobeda Zvezde (VIDEO)

Posle meča zadovoljan je bio i Dejan Radonjić. za koga je ta epizoda odmah završena.

– Želeli smo da sezonu otvorimo što bolje. Ovom pobedom smo zaokružili celinu. Odigrali smo dobar meč, imali odličan protok lopte, igrali i dobro i odbranu i napad. Raduje me timska igra, ali ovoj utakmici nema potrebe da više pričamo, jer smo od samog početka bili bolji.  Sledi nam duel sa Darušafakom, koji ćemo probati da odigramo što bolje. Hvala navijačima, očekujemo punu halu u četvrtak.

Na pitanje da li je nečim nezadovoljan, Radonjić je odgovorio da se time ne bavi na konferencijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter