2
Evropske lige

FOTO: Twitter

MNOGO LUD FAZON: ‘Loš momak austrijskog fudbala’ i tetovažama pokazuje ljubav prema Srbiji! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.16 u 13:54

Ukrasi Marka Arnautovića na kopačkama oduševili su sve Srbe, evo i zbog čega.

 Marko Arnautović je glavna tema medija poslednjih dana jer će igrati protiv države odakle mu je otac poreklom i koju neizmerno voli.

Ljubav prema Srbiji Marko izražava na različite načine, pa i tetovažama koje su ispisane ćiriličnim slovima.

Na vratu mu je ispisano „sreća prati hrabre“, dok na levoj podlaktici ima „da me Bog čuva“, a na desnom listu ima „Molitvu Gospodnju“.

On je takođe i veliki fan košarkaške reprezentacije Srbije.

Marko će danas u 20:45 na stadionu „Rajko Mitić“ sa Lozničaninom, Zlatkom Junuzovićem, i velikim „Delijom“, Aleksandrom Dragovićem, napasti reprezentaciju odakle su poreklom.

NJEMU ĆE U NEDELJU BITI NAJTEŽE: Oduševićete se kada vidite kopačke Marka Arnautovića u duelu sa Velsom (FOTO)

0
0

2 Komentara

  1. Izvanredan igrac, stvarno i velika steta sto nass sin Marko ne igra za Srbiju! Ali,ali, ali, dragi prijatelji, nas sin Marko je juce odigrao sjajno za svoju Srbiju. Pst, tise, da ko ne cuje i ovo ne procita. Inace, momcina je, svaka mu cast,mnogo me podseca stasom i ,boga mi, i igrom na Ibru! Neka ga bog cuva, i srecno Marko Srbine. Uvek se odusevim kad neko u dalekom svetu zna za svoje korene i kad to javno demonstrira.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter