1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA SP: Muslin spremio ‘pakleni’ plan za Austriju, tri boda imperativ (SASTAVI)

Objavljeno: 09.10.16 u 09:10

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 igra protiv Austrije u 3. kolu D grupe kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Beogradu.

Selektor „orlova“ Slavoljub Muslin najavio je da je cilj reprezentacije da u oktobarskim duelima osvoji šest bodova. Lakši deo posla je učinjen. Srbija je pobedila Moldaviju u Kišinjevu 3:0, a sada predstoji onaj teži deo, a to je pobediti Austriju na stadionu „Rajko Mitić“. U posledje dve utakmice sa istim rivalom su slavili, bilo je to pre sedam i osam godina 3:1 i 1:0. Sada je odnos snaga promenjen i Austrija je favorit protiv Srbije što prija selekotru Slavoljubu Muslinu.

– Ako se pogledaju FIFA rang lista, rezultati u prethodnom periodu i odlazak na Evropsko prvenstvo, onda su Austrijanci favoriti. Prepuštamo im tu ulogu. Ne smeta mi da budemo autsajederi, jer mi je važnije šta će se desiti na terenu – rekao je Muslin.

Kada je reč o timu, po mišljenju HotSporta, Slavoljub Muslin bi mogao da iznenadi Austrijance. Za razliku od meča sa Moldavijom da napravi dve izmene. Jednu na sredini terena i jednu u samom napadu. Tako bi umesto Nemanje Gudelja mogao da počne Ljubomir Fejsa, a umesto Andrije Pavlovića dobitna kombinacija iz Kišinjeva sa „lažnom devetkom“ Aleksandrom Kataijem.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SRBIJA (5-4-1): Stojković – Rukavina, Vuković, Ivanović, Nastasić, Kolarov – Milivojević, Fejsa, Kostić, Tadić – Katai (Mitrović).
AUSTRIJA (4-5-1): Almer – Klajn, Dragović, Hintenger, Vimer – Baumgartlinger, Alaba, Junuzović, Arnautović, Sabitcer – Janko.[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

D GRUPA – 3. KOLO:

Vels – Gruzija 18.00
Moldavija – Republika Irska 20.45
Srbija – Austrija 20.45

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. Dobro je sto ce Fejza Startovati jer nam treba jaka sredina ne treba da jurimo ko muve bez glave . Oni su mnogo brzi i veoma brzo mogu da organizuju napad . Mozda bi trebao i Kolarov nazad u odbranu . U Napad po prvi put u zivotu zeleo bih da pocne ono Drvo Mitrovic jer nam treba njegova Snaga jer jedino je to sto njega krasi .
    Srecno Orlovi kako god da se zavrsi ako igrate Srcem Cela Srbija ce biti uz vas .
    Pozdrav Iz Belgije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter