2
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

BRAVO: Pogledajte šta je kapiten Crvene zvezde rekao o Saši Iliću…

Objavljeno: 09.10.16 u 11:40

Saša Ilić novi je rekorder Partizana po broju odigranih utakmica, to jest to će biti u subotu kada bude igrao protiv Voždovca u Superligi Srbije.

Ipak, as crno-belih je juče na prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a dobio laskavo priznanje i to iz ruku dosadašnjeg rekordera Momčila Moce Vukotića. Posle utakmice su brojni fudbaleri čestitali Saši Iliću, a jedna čestitka je stigla i iz tabora „ljutog rivala“.

– – Čestitam Saši Iliću na jubileju, bez obzira što smo ljuti rivali na terenu. Svaka mu čast na rekordu, toliko dugo je u Partizanu da je postao sinonim kluba. Definitivno je za svaku pohvalu što toliko dugo traje. Zvezda i Partizan su rivali na terenu i tako treba uvek da bude, ali fudbal je smao sport i ljudi treba da uživaju u tome da dolaze na stadion i gledaju svoje timove – rekao je Aleksandar Luković, a preneo portal Srbija Danas.

SLIKA KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Pogledajte kako je Predrag Luka čestitao Saši Iliću (FOTO)

To je fer-plej i tako mora biti. Bravo, Lune. Za primer drugima i budućim generacijama.

0
0

2 Komentara

  1. Kosko obriši sline ! Kad nemaš sta pametno sa napišeš nemoj da seres i izadji malo iz sobe u realnost nisu svi zaostali kao ti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter