4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Pala i Mega, još jedna lagana pobeda Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.16 u 18:49

Košarkaši Crvene zvezde došli su do četvrtog trijumfa u ABA ligi JTD, pošto su savladali ekipu Mega Leksa sa 96:76 (32 : 14, 24 : 17, 21 : 24, 19 : 21).

Pored četvrtog vezanog trijumfa to je još jedna ubedjiva pobeda tima Dejana Radonjića, treća sa 20 i više razlike. Samo jednom u ovoj sezoni Zvezda nije ubacila 90 i više poena i najefikasnija je ekupa u ligi.

Da će Mega položiti oružje bilo je jasno već posle prve četvrtine, kada su „crveno – beli“ rešili taj deo igre sa 32:14.

OSMEH GOVORI SVE: Evo kako su Delije dočekale Petra Rakićevića (FOTO)

Mega je bila nešto bolja u drugoj četvrtini, ali je i taj deo igre uzgubila sa 24:17.

Bolja igra ekipe Dejana Milojevića rezultovala je dobijenom trećom četvrtinom sa 24:21, ali da nikakvog iznenađenja neće biti bilo je jasno u poslednjem delu igre, koji je Zvezda ipak izgubila sa 21:19.

Najbolji igrač utakmice bio je kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović sa 19 poena i sedam skokova, uz njega Dangubić je ubacio 16. Još trojica igrača imala su dovcifren broj poena, Simonović 11, Jović i Lazić po 10.

Zvezda je u jednoj kategoriji bila sjajna, sa čak 30 asistencija.

S druge strane Tejić sa 19 i Novak s 13, bili su najbolji u ekipi Mege.

Zvezda je prva na tabeli sa sve četiri oebde, Mega ima samo jednu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


(Izvor:youtube/S Sport)

0
0

4 Komentara

  1. Kako se oseca Zagorac sada i jel mu zao sto nije dosao u kaznenu ekspeciciju,da jos vise unapredi svoju igru i uzme 3 trofeja u sezoni?

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka čast najbolji smo ubedljivo u aba,ali tanki za evro ligu na centarskoj poziciji kuzmić katastrofa dao megi 6 poena sve u prvoj četvrtini a igrao 30min,ne zna čovek da napravi sebi poziciju. Sve ostalo ok!

    0
    0
    Odgovori
    • a bre koliko ti ne znas , kuzmic je dao 6 poena za 18min ali sa 4 skoka i 2 asistencije imao je samo jedan promasaj , njegova odbrana je bila na visokom nivou , covek nije kriv sto mu nisu slali lopte vise on je svoj posao odradio , Kaba nije se video , Tejic u reketu nista nije mogao dok je Kuzmic bio u njemu! naravno da treba centar ali bolje da ne zurimo , krajem oktobra stize centar iz Nba veruj mi i uzivaj ! 😉

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter