0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN: Ne smeta nam da budemo autsajderi u nedelju

Objavljeno: 08.10.16 u 12:19

Reprezentacija Srbije ostvarila je očekivanu pobedu u Moldaviji, u nedelju sledi daleko teži protivnik.

U Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“ gostuje Austrija. Zanimljivo je da je selektor ulogu favorita na tom meču prepustio gostima.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Karadžić tvrdi da dron nisu pustili Albanci, već… (VIDEO)

– Očekujem da potvrdimo rezultat i dobru igru iz Moldavije. To nam je potrebno. Spremni smo. Svi moramo da se držimo zajedno, da napredujemo i budemo mnogo bolji, rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Naš tim posle dve utakmice ima četiri boda, posle remija 2:2 sa Irskom u Beogradu i pobede 3:0 u Moldaviji.

Muslin je naveo da nema kadrovskih problema, ali da je problem igrati dve utakmice u tri dana, ali da su se reprezentativci odmorili i biće fizički spremni.

Jeste problem kada se igra dva puta u tri dana, naročito igračima koji ne igraju u svojim klubovima. Ali, odmorili su se i mislim da nećemo imati fizičkih problema da odigramo kvalitetno.

VREMEPLOV: Oni su bili poslednja uspešna generacija srpskog fudbala (VIDEO)

Srbija je u drugom poluvremenu igrala bez centarfora, a najistureniji je bio Aleksandar Katai. Muslin je rekao da ne razmišlja da protiv Austrije počne bez klasičnog napadača.

– Barselona je pravila najbolje rezultate kada je igrala bez centarfora. Katai nije klasični centarfor, ali je napadač. Postoji mogućnost da tako igramo, ali za sada ne. Gledam kako da napravim ravnotežu u ekipi, to je najvažnije.

Govoreći o Austriji, Muslin je ocenio da je to kvalitetnija reprezentacija i od Irske i od Moldavije.

– Fudbalski su jaki, sa nekoliko individualaca koji mogu da naprave razliku. Ali, imam poverenja u svoje momke, igraju sve bolje i siguran sam da će sada biti još bolje. Neka uzmu ulogu favorita. Nama je dovoljno da budemo autsajderi, važno mi je samo šta će se desiti na terenu, rekao je Muslin.

Utakmica će se igrati u nedelju od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter