3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Probaćemo da iznenadimo Zvezdu

Objavljeno: 08.10.16 u 15:02

Košarkaši Mega Leksa se u reprizi prošlosezonskog finala ABA lige sastaju sa Crvenom zvezdom mts. Meč 4. kola ABA lige je zakazan za nedelju od 17 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević ni na ovom meču neće moći da računa na povređene Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića dok je u petak novi igrač Mege postao Jovan Novak.

Trener Dejan Milojević je izjavio da će Mega da proba da iznenadi Crvenu zvezdu:

– Očekuje nas još jedna u nizu jako teških utakmica gde u tri kola igramo praktično sa tri najjače ekipe u ligi. Sport je lep i zato što ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu gde ćemo probati da iznenadimo Zvezdu i da dođemo do pobede, izjavio je Milojević.

Posle tri kola, Mega ima učinak od 1-2 dok je Crvena zvezda neporažena. Sutrašnji protivnici su se već jedanput sastali u pripremnom periodu i to u finalu turnira u Vršcu gde je Crvena zvezda slavila sa 80:74.

Miloš Milisavljević se prvo osvrnuo na prethodni meč Mege:

– Protiv Budućnosti smo pokazali da imamo karakter i da možemo da igramo protiv bilo koga. Sledi nam teška utakmica protiv Crvene zvezde koja je u izvanrednoj formi. Treniramo jako od početka priprema i trudimo se da što pre dođemo u formu koju želimo. Nadam se da ćemo sutra imati manje oscilacija u igri i da ćemo uspeti pružimo dobar otpor kroz celu utakmicu. Na svakom meču idemo na pobedu pa će tako biti i sutra, izjavio je Milisavljević.

Meč 4. kola ABA lige između Crvene zvezde mts i Mega Leksa je zakazan za subotu od 17 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter